Loading

BİZE ULAŞIN

Her konuda çekinmeden bize danışabilirsiniz.

Güvenli ve Huzurlu Yaşam ;

      Kaliteli ve keyifli bir yaşam , suç oranının son derece düşük olması , kendinize zaman ayırabileceğiniz ,huzur bulabileceğiniz, güvenle yaşayabileceğiniz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde gözde yatırım merkezi olma nedenlerinin başında gelmektedir.

Özellikle Avrupa Birliğinden yoğun bir göç almaktadır. Kıbrıs'ı yaşamak ,yatırım yapmak için tercih eden ülkerin başında İngiltere , Almanya , Hollanda, İsviçre ve tüm İskandinav  ülkelerinin vatandaşları gelmektedir.

Coğrafi Konumu ve İklimi. ; 

    Akdeniz'in üçüncü büyük adası olan Kıbrıs , Doğu Akdeniz 'de yer almaktadır. Kıbrıs adasını en yakın komşusu Türkiye'dir.

Yıl Boyu ortalama sıcaklık 22 derecedir ve genel olarak yazları sıcak , kışları ılık bir iklime sahiptir. Yılın 300 günü güneşli bir iklimi vardır.

Turizm ;

     Kıbrıs yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra yatırımcıların da ilgisini çekmektedir.

Son yıllarda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde artan otel , turizm, gayrimenkul yatırımları ve açılan yeni üniversiteler sayesinde Kuzey Kıbrıs 'ta yatırım yapmak isteyenlerin de sayısı artmaktadır.

Eğitim Fırsatları ;

Kuzey Kıbrıs'ta Türkiye'deki okulların hemen hemen yarı fiyatına uluslar arası kalitede eğitim imkanı sunulmaktadır. Bu durum, eğitim çağında çocuğu olan ailelerin Kuzey Kıbrıs'a göç etme nedenleri arasındadır. Uluslar arası kabul gören akreditasyon kuruluşları tarafından onaylanmış ve kaliteli alternatifler olarak karşımıza çıkmaktadır.

 

paylaş

1,0 Puan ( 1 kullanıcı)

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu