Loading

BİZE ULAŞIN

Her konuda çekinmeden bize danışabilirsiniz.

Kuzey Kıbrıs, Doğu Akdeniz'de bir ada ülkesi olan Kıbrıs Cumhuriyeti'nin bir bölgesi ve fiili devletidir. Uzun kumlu kıyıları, bol güneş ışığı, mükemmel mutfağı ve dost canlısı bölge halkıyla tanınır.

Kıbrıs'ın kuzeyi ve güneyi arasındaki tarihsel gerilimler, yakın zamana kadar turizm ve kalkınmanın güneye odaklandığı anlamına geliyordu. Bugün ilişkiler rahat ve sınırın her iki tarafında da işler olağan şekilde devam ediyor.

Bu durum gayrimenkul yatırımcıları ve yurt dışında ev almak isteyenler için fırsat yaratıyor , çünkü Kuzey Kıbrıs'ta fiyatlar daha uygun ve turizm patlamasına doğru gidiyor. Dünya bu cazibeyi yakaladıkça yeni oteller, kumarhaneler, golf sahaları ve lüks marinalar açılıyor.

Şimdilik Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul inanılmaz derecede uygun fiyatlı olmaya devam ediyor. En iyi fırsatları, dünyanın diğer bir çok ülkesinden daha düşük maliyet ile alabilmek son derece mümkün.

Ayrıca Kuzey Kıbrıs'ta emlak ticareti İngiliz sterlini üzerinden yapılıyor. Dolayısı ile tüm yatırımcıların, gerek değer artışından gerekse de kira getirilerinden olan kazançları İngiliz Sterlini cinsindendir. 

paylaş

1,0 Puan ( 1 kullanıcı)

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu